[VIDEO] Burgemeester Huri Sahin neemt deel aan bewegingsles tijdens NLDoet

[VIDEO] Burgemeester Huri Sahin neemt deel aan bewegingsles tijdens NLDoet

Op vrijdag 10 maart nam burgemeester Huri Sahin deel aan een bewegingsles met senioren tijdens de eerste vrijwilligersdag van NLDoet. De bewegingsles vond plaats bij Ontmoetingscentrum ’t Trefpunt in het Huis van de Stad. Naast de burgemeester nemen ook wethouders van de gemeente Rijswijk deel aan verschillende vrijwilligersacties binnen de gemeente.

Dagbesteding voor senioren
Sinds kort is Ontmoetingscentrum ’t Trefpunt verhuist naar een nieuwe locatie binnen het Huis van de Stad. Ontmoetingscentrum ’t Trefpunt is een dagbesteding voor senioren die woonachtig zijn in Rijswijk. Deze senioren wonen zelfstandig en hebben een gezellige dag op het Trefpunt waar zij leeftijdsgenoten ontmoeten en kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. Zo nemen de senioren met elkaar ook elke week deel aan een bewegingsles. Door even met elkaar te bewegen blijven de senioren actief. De deelnemers van deze gezellige dag worden ’s ochtends veilig en comfortabel met de bus van Welzijn Rijswijk opgehaald en aan het einde van de middag weer naar huis gebracht. En dat bevalt de senioren heel goed.