Help mee opruimen tijdens Landelijke Opschoondag

Help mee opruimen tijdens Landelijke Opschoondag

Op zaterdag 18 maart wordt voor de 21e keer de Landelijke Opschoondag georganiseerd. Samen maken de Nederland schoon. Door het hele land zijn er acties.

Opschoonmiddag
Tijdens de dag kan je zelf je eigen omgeving schoonmaken, of met buren, familie en vrienden een actie organiseren. In Leidschendam-Voorburg zijn verschillende acties al aangemeld op nederlandschoon.nl.

Er zijn verschillende acties vanuit inwoners opgezet:
In de wijk Prinsenhof in Leidschendam wordt opnieuw een schoonmaakactie georganiseerd, in samenwerking met het programma Sterk voor Noord. Vanaf half één ’s middags verzamelen vrijwilligers zich bij S&W-locatie ‘de loopplank’ in het park (naast het basketbalveld). De opruimdag wordt afgesloten met een hapje, drankje en live muziek. Meedoen met deze opschoonactie is nog steeds mogelijk. Aanmelden kan via b.p.g.prinsenhof@gmail.com.

In Bovenveen en Voorburg Noord gaan bewoners ook aan de slag om zwerfvuil op te ruimen. Zij verzamelen op verschillende plekken in de wijken. Kijk voor alle locaties en tijden op de opschoonkaart op nederlandschoon.nl.

Gemeente stelt materiaal ter beschikking
Heb je schoonmaakmaterialen nodig, laat het aan de gemeente weten, zij stelt gratis opruimmateriaal ter beschikking. Neem contact op met de heer Van Slooten via telefoonnummer 14 070 of vul het contactformulier in op lv.nl/contact.