[VIDEO] Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen in Rijswijk

[VIDEO] Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen in Rijswijk

Vandaag zijn de Provinciale Staten en waterschapsverkiezingen 2023. Inwoners uit de gemeente Rijswijk waren vanochtend al vroeg op pad om te gaan stemmen bij meerdere stembureaus in de gemeente. Ook een aantal Rijswijkse politici kwamen naar verschillende stembureaus om hun stem uit te brengen.

Laat je stem horen
Iedere Nederlander boven de 18 jaar heeft het recht om te stemmen. Veel Nederlanders laten hun stembiljet in de kast liggen terwijl je met jouw stem kan zorgen voor verandering. ”Het kan vandaag zomaar de dag van de omkeer zijn. Het is ontzettend belangrijk dat mensen gebruik gaan maken van het democratisch stemrecht” aldus Marc Weterings van BoerBurgerBeweging.