[VIDEO] Kick-off challenge ‘Let’s move for a better world’ bij Kindcentrum Regenboog

[VIDEO] Kick-off challenge ‘Let’s move for a better world’ bij Kindcentrum Regenboog

Op dinsdag 14 maart was de kick-off van de challenge genaamd ‘Let’s move for a better world’ bij Kindcentrum Regenboog in Nootdorp. In samenwerking met sportstudio Sansi gaat het kindcentrum twee weken lang sponsorgeld binnenhalen om een gloednieuwe X-Wall aan te schaffen. Leerlingen van het kindcentrum gingen onder leiding van demonstranten in groepen kennismaken met de X-Wall.

X-Wall
Steeds meer scholen gaan voor een vernieuwende leermethode zoals de interactieve X-WallEen X-Wall is een interactieve, digitale muur die bewegen en leren met elkaar combineert. De interactieve muur daagt iedereen uit met leuke en educatieve games. Zo combineert de X-Wall in bijvoorbeeld het onderwijs leuke games met verschillende leerdoelen.