Voorburgse kat meegenomen door kinderen

Voorburgse kat meegenomen door kinderen

In Voorburg is zondag 19 maart een kat meegenomen door kinderen. De wijkagente doet een oproep: “Is uw zoon of dochter thuis gekomen met deze kat? Neem dan contact met ons op!”

Diefstal
Het gaat om de omcirkelde kat van de foto. Deze is weggenomen vanuit Voorburg. Wijkagente Stefanie meldt dat de kat door kinderen is meegenomen, en doet daarom de vraag aan ouders uit de omgeving: “Is uw zoon of dochter thuis gekomen met deze kat? Neem dan contact met ons op!”

De wijkagente laat weten dat vrijdagmiddag 24 maart de aangifte van de diefstal staat gepland. Er wordt gehoopt dat voor dat moment er contact is opgenomen. “Het belangrijkste is dat deze kat terug gaat naar de eigenaar.” Contact opnemen kan via Instagram (@wijkagent_voorburgnoord) of via 0900-8844.


Rectificatie: Eerder berichtten we dat de kat donderdag 23 maart is meegenomen. Dit moest zondag 19 maart zijn.