[VIDEO] Nieuwe Lidl in RijswijkBuiten gaat bijna open

[VIDEO] Nieuwe Lidl in RijswijkBuiten gaat bijna open

Na ruim twee maanden bouwen opent Lidl op woensdag 29 maart om 09:00 de deuren van het nieuwe filiaal in RijswijkBuiten aan de Porseleinvlinderstraat. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

Lidl formule
De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Bij de Warme Bakker kan je het brood nu vers snijden met de  broodsnijmachine. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan vleeswaren, kazen, tapas- en borrelhapjes. De nieuwe supermarkt is naast vier reguliere kassa’s ook voorzien van zeven zelfscankassa’s.

Sneak preview op dinsdag 28 maart
Rijswijk.tv ging een week voor de opening alvast even een kijkje nemen. “Voordat de winkel open gaat kunnen mensen uit de buurt alvast een kijkje komen nemen onder het genot van een hapje en drankje op dinsdag 28 maart van 19:00 tot 20:30. De winkel is dan nog niet open om iets te komen maar we willen dan alvast wel trots onze winkel laten zien aan onze nieuwe klanten”, aldus de manager van de winkel.

Gratis 1 minuut winkelen
Ter gelegenheid van de opening kun je op woensdag 29 maart tussen 08:30 en 08:50 uur bij de ingang van Lidl Rijswijk Porseleinvlinderstraat een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op de website van Lidl.

Extraatje voor Lidl Plus app klanten
Als extraatje krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 29 maart een gratis big shopper na het scannen van hun digitale klantenkaart.