Van Stee-stichting ondersteunt muziekvereniging Forum Hadriani met 25.000 euro

Van Stee-stichting ondersteunt muziekvereniging Forum Hadriani met 25.000 euro

De Van Stee-stichting en Muziekvereniging Forum Hadriani kondigen met trots aan dat zij de komende twee jaar gaan samenwerken. Daarbij schenkt de Voorburgse stichting een geldbedrag van 25.000 euro aan de muziekvereniging.

Muzikale ambities verwezenlijken
“We zijn ontzettend blij met deze schenking”, aldus Fred van Hooydonk, de voorzitter van Forum Hadriani. “Dankzij de steun van de van Steestichting kunnen we onze muzikale ambities verwezenlijken en vooral: actief nieuwe (jeugd)leden werven, met ons scholenproject”.

De enthousiaste Van Hooydonk vervolgt: “met dit project hopen wij de komende jaren veel nieuwe jonge leden te werven op basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Ook bij ons geldt namelijk: ‘jong geleerd is oud gedaan’: we willen graag kinderen/jongeren hun passie voor muziek laten ontdekken, met als doel dat zij instromen in een van de onderdelen van Forum Hadriani. Want één ding is nog leuker dan muziek maken en dat is samen muziek maken!”.

Financiële ondersteuning
Hans van Noppen, voorzitter van de Van Stee-stichting, zegt blij te zijn dat hun schenking bijdraagt aan een toekomstbestendige muziekvereniging in Voorburg: “Zij werken met passie om de muziekvereniging te versterken, wij dragen bij met onze schenking”

Daarnaast hoopt Van Noppen dat door deze samenwerking ook andere partijen aankloppen bij de stichting voor financiële ondersteuning. De Van Stee-stichting ondersteunt namelijk projecten op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. Voor de periode 2021-2023 richt de Van Stee-stichting zich met name op het steunen van goede doelen in de sectoren Kunst & Cultuur en Sport & Bewegen. Sectoren die het zwaar hadden tijdens de coronacrisis en nu dan ook een extra steuntje in de rug verdienen. Ga voor mee informatie over de stichting naar vansteestichting.nl.

Handdruk
De samenwerking werd met een stevige handdruk bevestigd door de beide voorzitters, Hans van Noppen en Fred van Hooydonk.  Dit gebeurde tijdens het jaarconcert van Forum Hadriani, wat eindelijk na drie jaar weer kon plaatsvinden.


Fotografie: Stefan Osnabrug