A4 weer geopend na onwelwording op snelweg bij Rijswijk

A4 weer geopend na onwelwording op snelweg bij Rijswijk

Dinsdagmiddag 28 maart is de A4 richting Rotterdam tijdelijk afgesloten geweest ter hoogte van afslag 11/Rijswijk. Inmiddels is de snelweg weer open, maar verkeer moet nog rekening houden met extra reistijd.

Onwelwording
Rond half drie ’s middags werd een automobilist op de snelweg A4 onwel. Toen de auto stil was komen te staan, hebben andere weggebruikers de hulpdiensten gebeld en hulp geboden. Een chauffeur blokte met zijn touringbus de auto van de onwelgeworden persoon af.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een traumahelikopter is op de snelweg geland. Het slachtoffer is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend hoe degene er momenteel aan toe is.

File
Door het incident is er sprake van forse filevorming in beide richtingen. Gedurende het incident moest het verkeer richting Rotterdam via de af- en oprit. Inmiddels is de snelweg weer geopend, maar moeten de files nog oplossen.

De ANWB raadt mensen aan naar Rotterdam te rijden via de A13. Op de A4 is de verwachte extra reistijd zo’n dertig minuten. Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie.