[VIDEO] Richard Jongenotter genomineerd voor titel ‘beste zelfstandig supermarktondernemer’

[VIDEO] Richard Jongenotter genomineerd voor titel ‘beste zelfstandig supermarktondernemer’

Voor de derde keer in tien jaar is Richard Jongenotter genomineerd voor de titel: beste zelfstandig supermarktondernemer. Rijswijk.tv ging lang bij het Plus-filiaal aan de Prinses Irenelaan en sprak met Richard over zijn nominatie.

Derde nominatie
Het feit dat Richard voor de derde keer genomineerd is, geeft hem een trots gevoel: “Het illustreert dat we met z’n allen een goede job doen. Dat doen we ook met zijn alle. Supergaaf!”

We vroegen de ondernemer wat het geheim is. Hij denkt zelf dat het aan de aandacht ligt die zowel aan de werknemers als aan de klanten wordt geschonken: “Dat waarderen de mensen uiteindelijk toch”, aldus Jongenotter.

ZO2Z Award
De ZO2Z Award, de prijs voor de beste zelfstandig supermarktondernemer, krijgt de ondernemer die het beste scoort op verschillende vlakken. De nominaties zijn gebaseerd op wat klanten vinden van hun supermarkt. Daarna wordt verder geselecteerd op basis van gesprekken en bezoeken aan de verschillende winkels.

Bekendmaking op 18 april
Op 31 maart wordt bekend gemaakt welke ondernemers door zijn naar de finale. De winnaar wordt op 18 april bekend gemaakt.