Maandag 17 april uitgebreide toelichting en rondleiding in Hospice Het Vliethuys

Maandag 17 april uitgebreide toelichting en rondleiding in Hospice Het Vliethuys

Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het er in Hospice Het Vliethuys aan toe gaat? Dan ben je maandagavond 17 april van 19:00 tot 20:00 uur van harte welkomaan de Fonteynenburglaan 5B in Voorburg. Een aantal vrijwilligers en coördinatoren geven dan graag een uitgebreide toelichting en rondleiding in Hospice Het Vliethuys.

Open Avond
De meeste mensen komen niet dagelijks in een hospice. Juist vanwege het niet alledaagse karakter van een hospice biedt het Vliethuys met enige regelmaat bezoekers de gelegenheid voor een nadere introductie. De ruim 100 vrijwilligers, coördinatoren en verpleegkundigen zijn 24 uur per dag in de weer om het de bewoners zo comfortabel mogelijk te maken. Op maandag 17 april kan je met een aantal van hen kennismaken. Ze vertellen je graag alles over de vele facetten van de gang van zaken in een hospice.

Wil jij je aanmelden voor de Open Avond in Hospice Het Vliethuys? Meld je dan aan via het mailadres info@hetvliethuys.nl.