[VIDEO] Wethouder Larissa Bentvelzen opent Rijswijks schooltennistoernooi

[VIDEO] Wethouder Larissa Bentvelzen opent Rijswijks schooltennistoernooi

Op woensdag 29 maart deden meerdere Rijswijkse basisscholen mee aan het schooltennistoernooi bij tennisvereniging Te Werve. Het schooltennistoernooi werd woensdag al voor de zeventiende keer op rij georganiseerd. Basisscholen die meededen aan het tennistoernooi hadden van tevoren een grote sporttas vol tennisrackets gekregen zodat er in de weken voorafgaand geoefend kon worden.

Tennissen met de wethouder
Wethouder Sport Larissa Bentvelzen opende het schooltennistoernooi door een balletje te slaan met één van de leerlingen. ”Het schooltennistoernooi is inmiddels een mooie traditie geworden in Rijswijk. Het is goed dat zoveel basisscholen weer meedoen en de scholieren zo kennis laten maken met verschillende sporten. Zo lang de kinderen maar bewegen en plezier hebben, is het voor mij weer een geslaagde editie!”