Stichting Duurzaam organiseert Duurzame Markt in Stadstuin Rusthout

Stichting Duurzaam organiseert Duurzame Markt in Stadstuin Rusthout

Op zaterdag 22 april organiseert stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg tussen 11:00 en 15:00 uur een Duurzame Markt in Stadstuin Rusthout. Wethouder Marcel Belt zal zaterdag 22 april ook aanwezig zijn om de Duurzame Markt te openen. De Duurzame Markt is een samenwerking tussen de stichting Duurzaam, de Stadstuin Rusthout en de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Inspiratie
De Duurzame Markt is bedoeld om inwoners van Leidschendam-Voorburg inspiratie te geven hoe zij hun dagelijkse leven, hun eigen huis en hun omgeving duurzamer kunnen maken. Dat kan met grote stappen, maar ook kleine stapjes helpen hierin, en dat kan iedereen.

Veel te zien
Diverse maatschappelijke organisaties staan met hun kraam klaar om inwoners van alle informatie te voorzien. Over duurzame energie, duurzame mobiliteit, duurzaam groen en duurzaam wonen. Zo zal Vidomes er staan met informatie voor hun huurders, demonstreert het Repair Team hoe je kapotte spullen kunt repareren, zal de AVN  informatie geven over natuurbescherming en kunnen Groei en Bloei en de stichting Werkgroep Groenbeheer Leidschendam je alles vertellen over groen- en tuinonderhoud. Er is nog een enkele kraam beschikbaar voor een organisatie die haar duurzame acties wil uitdragen.

Wil jij als organisatie met een kraam op de Duurzame Markt staan? Meld je dan aan via marjanvangiezen@icloud.com.