Bezoek op 8 & 9 april de Neuzelbeurs in de Broodfabriek

Bezoek op 8 & 9 april de Neuzelbeurs in de Broodfabriek

Op zaterdag 8 en zondag 9 april staan in de Broodfabriek circa 250 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes tijdens de Neuzelbeurs. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent. Er is voor ieder wat wils.

Eten en drinken
Door de sfeervolle kramen met dakjes en verlichting heeft de beurshal een gezellige uitstraling. Ben je even ‘uit geneuzeld’ dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse horeca terrassen, waarop je zowel binnen als buiten kunt genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie, belegd broodje of een warme snack.

Zelf deelnemen?
Heb jij spullen over na een zolderopruiming of ga je verhuizen en wil jij een leuk zakcentje overhouden? Huur voor €59,- eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom. Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Handige informatie
Wat: Neuzelbeurs
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Datum: 8 & 9 april
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Tickets: 4,- (volwassenen), 3,- (kinderen)
Website: www.neuzelbeurs.nl