[VIDEO] Feestelijke afsluiting herinrichting Van Dijck- en Van Ostadelaan

[VIDEO] Feestelijke afsluiting herinrichting Van Dijck- en Van Ostadelaan

Op woensdag 5 april was er een feestelijke afsluiting van de herinrichting van de Van Dijck- en Van Ostadelaan in Rijswijk. De afsluiting werd samen met buurtgenoten en wethouder Mark Wit gevierd. Voor de kinderen was er tijdens de feestelijke afsluiting een springkussen en een poffertjeskraam aanwezig.

Veel vernieuwing in de straten
Afgelopen 2 jaar is er samen met woningcorporatie Vidomes en een aantal nutsbedrijven hard gewerkt aan de herinrichting van de straten. Naast de straten zijn ook het riool en de gasleidingen vervangen. Ook is gebruik gemaakt van de gelegenheid om het groen onder handen te nemen. Zo zijn de tuinen opgeknapt en zijn er nieuwe bomen geplant.