Herinneringen ophalen tijdens reünie Dr. Anton Philips Mavo

Herinneringen ophalen tijdens reünie Dr. Anton Philips Mavo

Aan de Vermiljoenstraat in Rijswijk stond sinds 1970 de Dr. Anton Philips Mavo. In 1986 werd de middelbare school gesloten en werd het pand aan de Vermiljoenstraat gesloopt. Na vijf jaar is er op zaterdag 13 mei 2023 weer een reünie van de Dr. Anton Philips Mavo gepland in Rijswijk.

Reünie in Sir Winston Club
Hoe gaat het met de mensen waar je mee op school hebt gezeten, of hoe gaat het met je oude docent. In 2017 werd al een reünie gehouden waar ruim 150 oud-leerlingen én oud-leerkrachten naartoe kwamen. Om die reden wordt er nu, vijf jaar later, weer een reünie gehouden in de Sir Winston Club in Rijswijk.

Laat van  je horen
Ken jij, of ben jij een oud-leerling van de Dr. Anton Philips Mavo in Rijswijk? Laat dan van je horen en schrijf je in voor de reünie die op zaterdag 13 mei gehouden wordt. Je kan oude foto’s en andere herinneringen meenemen, of haal herinneringen op door er met anderen oud-leerlingen en leerkrachten over te praten.

Online tickets aanschaffen
Tickets voor de reünie kunnen uitsluitend door oud-leerlingen online worden aangeschaft. Wordt lid van de Facebook pagina  of stuur een e-mail naar: dapmavo@gmail.com.