[VIDEO] Winnaars bekend van Paaseitjesactie

[VIDEO] Winnaars bekend van Paaseitjesactie

Op zaterdag 8 april werd de winnaar, of in dit geval winnaars, bekend gemaakt van de paaseitjesactie in winkelcentrum Prinsenhof in Leidschendam. In de Plantenbeurs stond een vaas met paaseitjes, waarbij mensen de hoeveelheid moesten raden.

Paaseitjes
De paasactie was opgezet door BPG Prinsenhof, Plus Post Supermarkt en de Plantenbeurs. Mensen konden proberen te raden hoeveel paaseitjes er in een vaas in de Plantenbeurs zaten. Degene die het goed raadde of het dichtstbij zat, kon rekenen op een leuke prijs.

Winnaars
Maar liefst twee personen zaten het dichtst bij het goede antwoord. Er zaten namelijk 378 eitjes in de pot. Beide heren gokten 375. Om een definitieve winnaar bekend te maken, gooiden beide mannen met een dobbelsteen. Degene die het hoogste gooide, werd de winnaar.

De nummer 1 ontving een mooie bos bloemen en kreeg de paaseitjes mee. De nummer twee ging niet met lege handen naar huis. De Plantenbeurs had ook voor hem een bos bloemen.