Rijswijkse Schouwburg bomvol tijdens voorstelling The Adams Family

Rijswijkse Schouwburg bomvol tijdens voorstelling The Adams Family

Zaterdagavond stonden er lange rijen met mensen voor de Schouwburg. Ze kwamen allemaal kijken naar de theatervoorstelling ‘The Adams Family’ van NuRT. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd al een klein voorproefje gegeven van de voorstelling. Het zorgde voor nieuwsgierigheid die zaterdagavond werd beloond met een voorstelling waar het publiek van uit zijn dak ging.

Lovende woorden van publiek
De voorstelling gaat over de familie Addams. Een nogal eigenaardig gezelschap dat zorgt voor een bloedstollend verhaal vol zwarte humor. De voorstelling is in het verhaal ook lokaal gemaakt waardoor je aspecten van Rijswijk terug ziet komen. Het publiek was na afloop van de voorstelling lovend over het acteer- en zangtalent van het Nieuw Rijswijks Theater, waar NuRT voor staat. De voorstelling werd opgevoerd door jongeren van 18 t/m 30 jaar.

Zondag tweede voorstelling
Zondagmiddag wordt er een tweede voorstelling opgevoerd in de schouwburg. Mocht je dus nog niets te doen hebben, dan kun je de Rijswijkse talenten aanschouwen tijdens een nieuwe voorstelling. Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling van 14:00. Kaarten kan je hier bestellen.