Avondwinkel aan Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg overvallen

Avondwinkel aan Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg overvallen

Woensdagavond 26 april is avondwinkel Hoop aan de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg doelwit geweest van een overvaller. De politie is op zoek naar de dader.

Overval
Rond tien over tien ’s avonds is bij de politie een melding binnengekomen over een overval. Terwijl de medewerker de laatste klanten van de avond hielp, kwam een onbekende in het zwart geklede man binnen. Hij viel een medewerker aan, maar zowel de eigenaar en medewerker verdedigden zich. Zodra een van hen ook messen van achterin de winkel tevoorschijn haalde, vluchtte de overvaller weg.

Signalement
De verdachte had een slank postuur, is rond de 1.80 meter lang en helemaal in het zwart gekleed. Bij deze poging overval raakte niemand gewond.

De politie heeft in de omgeving rond de zaak nog gezocht, maar heeft vooralsnog geen aanhoudingen kunnen verrichten.

Tips melden
Mensen die mogelijk iets hebben gezien, camerabeelden uit de omgeving hebben of andere bruikbare informatie voor de politie hebben, kunnen dit doorgeven via 112 (bij spoed) of 0900-8844 (zonder spoed). Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Eerdere overvallen
De bewuste avondwinkel is in het verleden vaker doelwit geweest. Zo zou hier in 2016, 2017 en 2022 ook al een overval hebben plaatsgevonden.