LVvoorElkaar organiseert vrijwilligersmarkt op zaterdag 13 mei

LVvoorElkaar organiseert vrijwilligersmarkt op zaterdag 13 mei

Ben je op zoek naar passend vrijwilligerswerk of wil je gewoon meer weten over het werk? Op zaterdag 13 mei organiseert LVvoorElkaar van 10:00 uur tot 14:00 uur een vrijwilligersmarkt waar vrijwilligersorganisaties en (potentiële) vrijwilligers met elkaar in contact komen. Deze vrijwilligersmark vindt plaats op het Gemeentehuis in Leidschendam.

Deelnemen aan gratis workshops
Zo’n 23 organisaties presenteren zich en gaan graag met je in gesprek om je te vertellen over wat zij te bieden hebben. Je kunt al je vragen stellen en wie weet, leidt het tot een match. Extra leuk: dit jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan twee bijzonder leuke, gratis inspiratiesessies, namelijk de Kracht van waardering en (Werk) geluk. Deze workshops worden verzorgd door de Meisjes van het Compliment.