Moederdagcadeau maken met BPG Prinsenhof

Moederdagcadeau maken met BPG Prinsenhof

Op zaterdag 13 mei organiseert Bewoners Participatie Groep (BPG) Prinsenhof een leuke moederdag-activiteit voor kinderen tot en met tien jaar. Meld je snel aan, want vol is vol.

Moederdagcadeau
Op zondag 14 mei is het moederdag. Kinderen kunnen de dag ervoor (zaterdag 13 mei) bij de Loopplank, het gebouw naast het basketbalveld, een leuk moederdagcadeau maken. Deze actie is mogelijk gemaakt door bijdragen van Vlietwensen, Plus Post supermarkt en Plantenbeurs Leidschendam.

Aanmelden
De activiteit start om 12.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Er is maximaal plek voor twintig kinderen, dus geef je op door een mail te sturen naar wjschijf@gmail.com, of door een privé-bericht te sturen aan Walter Schijf via NextDoor of Facebook.