Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs 13 & 14 mei 2023 in de Broodfabriek

Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs 13 & 14 mei 2023 in de Broodfabriek

Bent je nieuwsgierig naar wat er nieuw is in de wereld van de poppen en miniaturen? Neem dan een kijkje bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs op 13 & 14 mei in de Broodfabriek in Rijswijk. Prachtige handgemaakte miniatuur meubels van over de hele wereld, grote en kleine poppenhuizen waar je naar kan blijven kijken, poppen en miniaturen die verzorgd zijn tot in de kleinste details en nog veel meer. De standhouders vertellen u graag over de hun specialisme, producten en accessoires.

Neuzelbeurs
Naast de poppenhuizenbeurs vindt dat weekend ook de Neuzelbeurs plaats. Met uw ticket voor de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs kunt u ook deze beurs bezoeken. Twee voor de prijs van één.

Moederdagwedstrijd
Zondag 14 mei is het natuurlijk Moederdag en de Poppenhuizen, Poppen en Miniaturenbeurs staat dan ook in het thema van moederdag. Er wordt een Moederdagwedstrijd georganiseerd waarbij eenieder mee kan doen met het maken van een mooie creatie van een scene wat voor jezelf een belangrijk of leuk moment is met jouw moederfiguur in de hoofdrol. Op de beurs worden de creaties het hele weekend tentoongesteld waar bezoekers kunnen stemmen op de mooiste creatie. Hierbij wordt er kans gemaakt op een mooie prijs!

Wil jij langskomen bij de Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs, bestel snel een ticket op de website van de poppenhuizenbeurs.

Algemene informatie
Wat: Poppenhuizen, Poppen & Miniaturenbeurs
Waar: De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk
Wanneer: 13 & 14 Mei 2023
Openingstijden: Zaterdag en zondag van 10:00 – 17:00 uur
Tickets:  Volwassenen: €8,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: €4,-
Kinderen t/m 6 jaar: gratis