Filmhuis Rijswijk sluit filmseizoen af met Ali en Ava

Filmhuis Rijswijk sluit filmseizoen af met Ali en Ava

Op dinsdagmiddag 16 mei sluit Filmhuis Rijswijk het filmseizoen feestelijk af. De romantische dramafilm Ali en Ava wordt vertoond en na afloop is er nog een muzikale verrassing met een hapje en een drankje.

Verhaal
“Je weet nooit wanneer de liefde opduikt. Wanneer Ali (huisbaas) en Ava (alleenstaande moeder) elkaar ontmoeten is het meteen raak. Helaas blijkt de bagage uit hun verleden hun liefde te overschaduwen. Deze sprankelende film wordt fantastisch aangevuld met goeie muziek van The Specials tot Bob Dylan.”

Afsluiting
Vanwege het einde van het filmseizoen is er na afloop muziek, verzorgt door Muziekschool Rijswijk. Ook kunnen de aanwezigen genieten van een hapje en drankje.

Na de zomer gaat Filmhuis Rijswijk verder onder de naam ‘TheaterCinema’. Er wordt dan samengewerkt met de Rijswijkse Schouwburg en Theater Ludens (Voorburg).

Aanmelden
Heb je interesse om deze laatste film te bezoeken? Reserveer dan je plekje via de website bibliotheekaandevliet.nl of via de balie in één van de vestigingen. De kaartjes kosten 11,50 euro voor leden en 13,00 euro voor niet-leden. Deze prijs is inclusief de hapjes en drankjes.