Nieuwe groente- en fruitwinkel VitaVers geopend in Oud Rijswijk

Nieuwe groente- en fruitwinkel VitaVers geopend in Oud Rijswijk

Zaterdag hebben het echtpaar Kaoutar en Mustafa hun nieuwe groente- en fruitwinkel VitaVers geopend in de Rijswijkse Herenstraat in Winkelcentrum Oud Rijswijk.

Divers assortiment
Eigenaresse Kaoutar staat apetrots in de winkel: “We gaan olijven, groente en fruit en broodjes verkopen maar we hebben ook tapenades, maaltijdsalades en lekkere smoothies.” Veel mensen zijn nieuwsgierig geworden naar de winkel en kwamen zaterdag kennismaken met de kersverse ondernemers.

Echtpaar is trots op elkaar
“Het meest trots ben ik op ons als koppel. Mijn man en ik zijn twee jaar geleden getrouwd en we wilde graag samen iets opzetten en dat is gelukt!” Voor alle klanten is er een openingsactie. De hele maand mei krijg je 25 procent korting op alle broodjes.