Honderden kinderen genieten van meivakantieactiviteiten

Honderden kinderen genieten van meivakantieactiviteiten

Bijna driehonderd kinderen tot en met 14 jaar oud deden deze meivakantie mee aan verschillende sport- en culturele activiteiten in en rond Leidschendam-Voorburg. Dit jaar was de vakantie extra feestelijke, omdat op 1 mei de dag in het teken stond van het tienjarig jubileum van de organisatie Sport en Welzijn (SenW).

Vakantieactiviteiten
Twee weken lang konden kinderen zich vermaken met uiteenlopende activiteiten. SenW zegt het belangrijk te vinden dat ‘iedereen een leuke vakantie kan beleven en is blij om te zien dat de activiteiten naast plezier ook een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling.’

De activiteiten staan in het teken van sport, uitdaging, ontdekking, natuur, creativiteit, bewegen, samenwerken en spelen. Denk daarbij aan Levend Stratego, skateboard-lessen, Maak je eigen moestuin, lasergamen en het Beweegkriebels Festival.

Tevreden en voldaan
De organisatie zegt tevreden en voldaan terug te kijken op deze geslaagde en extra feestelijke meivakantie. Ook vanuit de ouders en uiteraard de kinderen zelf kwamen positieve reacties.