Bouw bedrijfsverzamelgebouw Treubstraat feestelijk van start

Bouw bedrijfsverzamelgebouw Treubstraat feestelijk van start

Woensdag 10 mei werd de bouw van 32 nieuwe ‘bedrijfsunits’ feestelijk afgetrapt in het bijzijn van de ontwikkelaars, kopers en wethouder.

Ontwikkeling Plaspoelpolder
De bouw is een mooi voorbeeld van de herontwikkeling van de Plaspoelpolder. Er komt op de hoek van de Treubstraat en de Diepenhorstlaan een nieuw bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 32 ‘units’. Deze worden naar de standaarden van deze tijd gebouwd met duurzame materialen, zo valt te lezen bij de ontwikkelaar.

Het gehele gebied gaat komende jaren op de schop om het nieuw leven in te blazen. Door het formaat en de ligging blijft het een aantrekkelijke locatie voor bedrijvigheid. Wel krijgt het gebied ook een woonfunctie en zullen er woningen komen.

Feestelijke opening
Op de locatie op de hoek Treubstraat/Diepenhorstlaan oogt het bouwterrein leeg. Wel zijn afgelopen dagen al veel heipalen de grond in geslagen. Wethouder Werner van Damme en twee kopers kregen de gelegenheid om de bouw feestelijk te starten door het slaan van de ‘eerste palen’.

Uiteraard wenste de wethouder alle aanwezigen ook veel succes met de verdere bouw. Na afloop konden de ondernemers van het toekomstige pand met elkaar kennis maken. Als alles naar verwachting verloopt, kan het pand in 2024 in gebruik worden genomen.