Gedeeltelijke afsluiting Spoortunnel (N14) door beschadigd wegdek

Gedeeltelijke afsluiting Spoortunnel (N14) door beschadigd wegdek

Tot zaterdag 13 mei zal een deel van de Spoortunnel van de Sijtwendetunnels afgesloten zijn door een beschadigd wegdek. Dit heeft de gemeente bekend gemaakt. Op donderdagavond zal de Spoortunnel in zijn geheel richting Wassenaar worden afgesloten.

Brandblusleiding
De gemeente laat weten dat door een lek in de brandblusleiding het wegdek is beschadigd. De beschadiging is dusdanig dat deze gerepareerd moet worden. Het gaat om het wegdek vlak voor de Spoortunnel, de laatste tunnel van de Sijtwendetunnels richting de N44/Wassenaar.

Spoedreparatie
Vanwege de spoedreparatie is één van de twee rijstroken in de richting van Wassenaar afgesloten tot zaterdagochtend. Op donderdag 11 mei van 21.00 tot 00.00 uur is de Spoortunnel in de richting van N44/Wassenaar in zijn geheel afgesloten.