[FOTO] Feestelijk einde Avond4Daagse bij Huis van de stad Rijswijk

[FOTO] Feestelijk einde Avond4Daagse bij Huis van de stad Rijswijk

Na vier avonden vele kilometers te hebben gewandeld, eindigden de deelnemers van de Avond4Daagse vrijdag 12 mei bij het Huis van de stad Rijswijk. Hier mochten ze hun welverdiende medaille ophalen.

Vierdaagse terug van weggeweest
Het heeft enkele jaren geduurd, maar dit jaar werd de Wandel4Daagse in Rijswijk weer georganiseerd. The Differences Events, het bedrijf wat de organisatie op zich heeft genomen, heeft een geweldig evenement neergezet.

Kilometers
De deelnemers hebben vier avonden lang gelopen. Ze konden kiezen om iedere keer vijf of tien kilometer te lopen. Elke avond startte en eindigde in een ander deel in Rijswijk. De laatste avond begon en eindigde bij het Huis van de stad Rijswijk.

De eerste wandelaars die over de finish kwamen, waren buurvrouwen Astrid en Astrid. Niet veel later volgden de eerste jeugdigen: Thijs en Victor. Jan Kraan krijgt ook een speciale vermelding, want hij liep maar liefst voor de 40ste keer de avondvierdaagse en ontving daar een speciale medaille voor.

Feestelijk einde
Op het parkeerterrein was vanwege de laatste avond een evenemententerrein opgebouwd. Op deze manier kon een feestelijk einde worden gegeven aan de vierdaagse. Burgemeester Huri Sahin en wethouders Mark Wit en Larissa Bentvelzen ontvingen alle deelnemers en gingen met ze op de foto. Ook was er een DJ die live muziek draaide, zodat degenen die energie overhadden de voetjes konden bewegen.

Schoolwedstrijd
Er was op de laatste avond ook nog een prijs toe te kennen. Scholen konden namelijk een leuke prijs winnen. De Prins Mauritsschool wist met de meeste leerlingen mee te doen en won daarmee twee springkussens voor een dag. De winst werd met luid gejuich door de leerlingen ontvangen.