Vrouw (78) overleden na ongeval bij Vliettunnel

Vrouw (78) overleden na ongeval bij Vliettunnel

Op de Noordelijke Randweg (N14) in Den Haag heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval is een 78-jarige vrouw uit Voorburg om het leven gekomen.

Bekneld in auto
Even voor half twaalf gaat het flink mis op de N14 vanaf Leidschendam richting de rijksweg A4 aan het eind van de Vliettunnel. Meerdere voertuigen komen met elkaar in botsing. Een automobiliste raakte bekneld in haar auto.

Veel hulpverleners ter plaatse
De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt en er is opgeschaald naar ‘Middel Hulpverlening’. Ook zijn er vier ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op de N14 naast het incident.

De brandweer heeft de automobiliste, een 78-jarige vrouw uit Voorburg, uit haar auto bevrijd. Zij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is zij aan haar verwondingen komen te overlijden. Drie andere betrokkenen zijn ter plekke nagekeken door ambulancemedewerkers, maar hoefden niet naar het ziekenhuis te worden overgebracht.

Tunnel weer open
Vanwege de aanrijding was de Vliettunnel in beide richtingen afgesloten. Na uitgebreid onderzoek door de politie werd de weg weer vrijgegeven.