Koop een bosje bloemen en krijg een gratis tasje narcissen voor eenzame Rijswijkers

Koop een bosje bloemen en krijg een gratis tasje narcissen voor eenzame Rijswijkers

Als je vandaag een bloemetje of een plantje koopt bij Daan Souverijn, dan krijg je een tasje vol met narcissen cadeau die je kan geven aan iemand die eenzaam is.

De helft is al weggegeven
De actie verloopt heel succesvol. Alice Prenger van Beter voor Rijswijk bedacht de actie: “We hadden om vanochtend om 08:00 meer dan 800 tasjes staan bij de kraam van Daan Souverijn in de Tolllensstraat. Om 10:00 uur was de helft al weg. Er wordt daarnaast ook gul gedoneerd voor het Dierenasiel ’t Julialaantje. De gedachte daarachter is dat veel mensen die eenzaam zijn een huisdier hebben.”

Dieren zijn een echte vriend voor eenzame mensen
Wethouder Larissa Bentvelzen kwam zaterdagochtend ook even kijken op de markt: “ik denk dat deze actie belangrijk is voor de aandacht die we vestigen op eenzame jongeren en ouderen. En als wethouder dierenwelzijn ben ik heel blij dat er is gekozen voor het dierenasiel als goed doel, ook omdat dieren mensen minder eenzaam laten voelen. Eenzame mensen vinden echt een vriend in een huisdier.’