Gemeente organiseerde vrijwilligersmarkt: “Er is altijd iets dat je kunt doen”

Gemeente organiseerde vrijwilligersmarkt: “Er is altijd iets dat je kunt doen”

Op zaterdag 13 mei organiseerde de gemeente Leidschendam-Voorburg een vrijwilligersmarkt in het oude gemeentehuis. Organisaties en potentiële vrijwilligers konden elkaar treffen en informatie uitwisselen.

Vrijwilligersmarkt
Wethouder Bianca Bremer opende de vrijwilligersmarkt en was tevreden aan verscheidenheid aan organisaties: “Deze markt laat zien hoe veelzijdig vrijwilligerswerk is. Wil je graag met kinderen werken, of juist met volwassen? Vind je het leuk om dieren aan het werk te gaan, ben je graag op pad, of vind je het juist prettiger om op een vaste plek aan de slag te gaan? En heb je elke week tijd, of maar een uurtje per maand? Er is altijd iets dat je kunt doen.”

Er stonden allerlei organisaties, vanuit onder meer de zorg, sport en cultuur en welzijn. Ook mensen die vrijwilligerswerk willen doen, wisten de vrijwilligersmarkt te vinden: er kwamen zo’n 160 bezoekers af op het evenement.

Nieuwsgierig naar vrijwilligerswerk?
Als je de vrijwilligersmarkt hebt gemist, maar wel interesse hebt in vrijwilligerswerk, dan kan je terecht bij LVvoorElkaar. Ga voor meer informatie naar de website LVvoorElkaar.nl, mail naar info@LVvoorElkaar.nl of bel  naar 070 3370 377.