BOEKverkoop bij Bibliotheek Oostland

BOEKverkoop bij Bibliotheek Oostland

Op 12 juni start de zomereditie van de BOEKverkoop bij de bibliotheek. Uitgelezen boeken en andere materialen kun je voor een zacht prijsje meenemen naar huis. Hét moment om extra leesvoer in te slaan voor de zomermaanden.

Vestigingen
Verschillende vestigingen van de bibliotheek doen mee met de BOEKverkoop. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp gaat het om de vestigingen Buurt&Zo in Pijnacker (Prins Hendrikstraat 28) en CulturA&Zo in Nootdorp (Dorpsstraat 7). Ook ’t Web in Bleiswijk en de bibliotheek in Berkel en Rodenrijs hebben een verkoop.

Verkoop
Er zijn allerlei boeken en tijdschriften te koop. Denk aan informatieve boeken, jeugdboeken of bijvoorbeeld romans. Uiteenlopende genres en onderwerpen zijn vertegenwoordigd, dus er is voor elk wat wils. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om je slag te slaan, dus kom gezellig langs en snuffel op je gemak tussen de boeken.

De verkoop duurt van 12 juni tot en met 7 juli. Boeken worden verkocht voor € 0,50 per stuk en je kunt een hele doos vullen voor € 5,00. De tijdschriften neem je al mee voor € 0,10 per stuk. Kijk voor meer informatie en openingstijden op bibliotheekoostland.nl.