Vliettunnel (N14) voor derde keer afgesloten

Vliettunnel (N14) voor derde keer afgesloten

De Vliettunnel is zondag 21 mei voor de derde keer gesloten in de richting van de A4. Hierdoor moet verkeer omrijden.

Wateroverlast
Volgens online informatie had de eerste afsluiting te maken met wateroverlast en daaropvolgende (opruim)werkzaamheden. Hierdoor kon verkeer enige tijd niet via de Vliettunnel vanuit Leidschendam-Voorburg richting de A4 rijden.

Ook later in de middag gingen de slagbomen van de tunnel twee keer opnieuw dicht. Het is niet duidelijk of het door hetzelfde probleem komt of dat er een ander probleem is ontstaan.

Verkeersoverlast
Door de afsluiting is er enige verkeerschaos op het Hraniceplein door zoekende automobilisten. Ook is er sprake van verkeersdrukte op de alternatieve routes om de Vliet over te steken of naar de A12 door te rijden.