Wandel mee met 11e editie Rondom Stompwijk

Wandel mee met 11e editie Rondom Stompwijk

Op zondag 28 mei wordt de elfde editie van ‘Rondom Stompwijk’ gelopen, georganiseerd door IJsclub Nut en Vermaak. Je kunt je opgeven voor vijf verschillende routes en afstanden.

Rondom Stompwijk
Het is inmiddels alweer de elfde editie van ‘Rondom Stompwijk’ dat eraan komt. Zet zondag 28 mei daarom in de agenda en wandel mee langs de mooiste plekjes in en rondom Stompwijk.

De uitgezette wandelroutes kunnen alleen op 28 mei gelopen worden. De routes gaan namelijk deels over weilanden waar alleen op deze dag toestemming tot betreden gegeven is. Langs de routes bevinden zich enkele horecagelegenheden waarvan gebruik kan worden gemaakt.

Afstanden
Er zijn vijf verschillende afstanden en routes te lopen: 40 km, 30 km, 20 km, 15 km en 7,5 km. Elke afstand heeft eigen starttijden. Kijk voor meer informatie op ijsclubstompwijk.nl. Er wordt gestart vanaf sportaccommodatie Meerhorst (Klaverblad 13).

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om de kortste wandelroute te combineren met een boottocht. Na vijf kilometer vaar je een half uur mee en stapt op een ander punt weer uit. Vanaf daar loop je de laatste 2,5 kilometer naar de finish. Voor de boot geldt: vol=vol, dus geef je op tijd op.

Inschrijven
Er wordt aangeraden vooraf digitaal in te schrijven, maar ook op de dag zelf (28 mei) kan worden ingeschreven bij de startlocatie. Wees op tijd met inschrijven als je met de boottocht mee wilt, want vol is vol.

Digitaal inschrijven kan via het online formulier en is ook terug te vinden op de website van de ijsclub.