Blik samen met gemeente terug op cultureel jaar

Blik samen met gemeente terug op cultureel jaar

De gemeente Pijnacker- Nootdorp gaat aan de slag met een nieuwe cultuurnota. Voordat hieraan gewerkt wordt, gaat de gemeente samen met haar inwoners terugblikken op het culturele jaar.

Cultuurnota
In de cultuurnota stelt een gemeente op wat de ambitie is op het gebied van cultuur en hoe dat bereikt moet worden. Er wordt gekeken naar de huidige stand van zaken, maar ook wat er op korte en lange termijn moet gebeuren. Afgelopen cultuurnota werd in 2019 opgesteld en liep tot 2023.

Reflectie
Voordat een nieuwe cultuurnota wordt opgesteld, kijkt de gemeente naar hoe afgelopen periode is verlopen. Daarom wil Pijnacker-Nootdorp samen met de inwoners terugblikken op wat er afgelopen jaren op cultureel vlak is bereikt.

Cultuuravond
De gemeente organiseert hiervoor een cultuuravond. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 31 mei van 19.30 tot 21.30 uur. Vanaf 19.00 uur ben je welkom in de Raadzaal (Emmastraat 165 in Pijnacker).

Aanmelden
Aanmelden kan via Pijnacker-Nootdorp.nl/cultuuravond. Als je met meer mensen komt, wordt gevraagd dit ook individueel aan te melden.