Twe aanhoudingen na steekincident bij Koningin Julianaplein in Voorburg

Twe aanhoudingen na steekincident bij Koningin Julianaplein in Voorburg

Woensdag 24 mei heeft er op klaarlichte dag een steekincident hebben plaatsgevonden op het Koningin Julianaplein in Voorburg. Daarbij is een persoon gewond geraakt.

Onderzoek
Het zou mis zijn gegaan bij een kapperszaak in het Voorburgse winkelgebied. Daar kregen twee mannen het met elkaar aan de stok. Eenmaal op straat stak een van hen de ander neer. De politie is in groten getale aanwezig en heeft een plaats delict gemaakt.

Er is een ambulance ter plaatse waar het slachtoffer in is behandeld. Hij is zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Zowel hij, als de andere persoon, zijn aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort.