Gratis Brunch op zondag tijdens A Walk Downtown

Gratis Brunch op zondag tijdens A Walk Downtown

Op zondag 4 juni kunnen mensen genieten van een gratis brunch met muziek op het Stationsplein in Voorburg. De brunch is onderdeel van het driedaagse stadsfestival A Walk Downtown.

Brunch
“De Stads Meezingbrunch is een samensmelting van wat vroeger het Stadsontbijt was tijdens de Vlietdagen en de Meezingbrunch van A Walk in the Park”, zo legt mede-organisator Dave Fisser uit. “Net als toen haalt de Rotary onder leiding van Lex Oostendorp samen met stichting WoeJ ook weer veel ouderen op uit verzorgingshuizen binnen de gemeente, maar het is niet zo dat de brunch alleen voor deze ouderen is. Nee, iedereen is welkom, jong en oud.”

Ook zal er tijdens de brunch live muziek zijn om te zorgen voor extra sfeer en gezelligheid. “Er mag meegezongen worden, maar dat hoeft natuurlijk niet”, voegt Fisser toe.

Kom op tijd
Er zijn in totaal vijfhonderd brunches beschikbaar, zo laat de organisatie weten. Mensen worden daarom aangeraden op tijd te komen. Aanmelden hoeft niet. De brunch start om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur.

A Walk Downtown
Het festival A Walk Downtown is een driedaags festival met allerlei activiteiten. Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is er voor alle inwoners. Op het Stationsplein is er een festivalterrein met muziek, en in en rondom de Herenstraat zijn er activiteiten als Lifestyle Markt, poppenkastvoorstelling en eveneens verschillende muzikale optredens.

Kijk voor meer informatie over het festival en alle activiteiten op awalkdowntown.nl