Nieuwe Trekpleister opent feestelijk in RijswijkBuiten

Nieuwe Trekpleister opent feestelijk in RijswijkBuiten

Een primeur voor Rijswijk. De eerste Trekpleister is vrijdagochtend geopend aan de Porseleinvlinderstraat. Met de komst van de nieuwe buurtdrogist begint het winkelcentrum langzaam vorm te krijgen. Vorige maand opende de Lidl zijn deuren al en binnenkort opent er ook een snackbar en een Primera.

Nieuwsgierig naar nieuwe winkel
Even voor half negen stonden de eerste klanten nieuwsgierig voor de deur van de nieuwe winkel. Ze moesten nog wel even wachten want het trotse personeel stond samen met algemeen directeur Roland van den Berg te wachten voor een lint dat feestlijk werd doorgeknipt door de manager van de winkel. Een bezoeker die in de rij stond sprak onze verslaggever aan: “Ik kom uit de buurt en ben blij met deze nieuwe winkel. Dit hadden we nog niet in het winkelcentrum.” Een tweede bezoeker vult aan: “De winkel is echt mooi geworden met een fris uiterlijk en mooie openingsaanbiedingen. Een mooie toevoeging naast de Lidl.”

Buurtwinkel voor RijswijkBuiten
De nieuwe trekpleister wordt een echte buurtwinkel waar mensen naartoe kunnen komen voor advies en een vriendelijke lach: “Dit wordt een gigantisch succes. Het is de eerste Trekpleister die we in Rijswijk openen. Dit winkelcentrum is een typische plek waar wij goed tussen passen”, aldus de algemeen directeur. Trekpleister heeft een goede studie gedaan naar de wijk en zag een goed potentieel.

Klantgerichtheid
Van den Berg: “Wij zijn een echte buurtdrogist. In de wijk wonen veel jonge gezinnen en dat past goed bij onze winkel. Bij ons krijg je altijd meer voordeel zodat klanten niet van de prijs schrikken bij de kassa, zeker in deze dure tijd met hoge prijzen. We combineren klantgerichtheid met een een goed compleet aanbod. Daarnaast kan je bij ons ook terecht bij het gediplomeerd personeel die je kan informeren over zelfzorg en cosmetica”