Open lesdagen in juni bij Rijswijks Jeugdtheater

Open lesdagen in juni bij Rijswijks Jeugdtheater

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) heeft op woensdag 14 juni en zaterdag 24 juni open lesdagen. Zo kunnen kinderen zelf kijken of zij het leuk vinden om op het toneel te staan.

Nieuw musicalseizoen
In september start het nieuwe musicalseizoen bij het Rijswijks Jeugdtheater. Daardoor is er weer plek voor nieuwe spelers tussen de 4 en 18 jaar oud. Er zijn lessen op dinsdagmiddag, woensdagmiddag en zaterdagochtend.

Open lesdagen
Hou jij van zingen of dansen? Sta je graag op toneel of vind je het nog een beetje spannend? Op de open lesdagen kan je er zelf achterkomen of het iets voor je is. Op zaterdag 24 juni (tussen 13.00 en 14.30 uur) zijn er open lessen voor 6- tot en met 14-jarigen en op woensdag 14 juni (om 18.45 uur) is er een open les voor 14- tot en met 18-jarigen.

Meer informatie over het Rijswijks Jeugdtheater en de open lesdagen vind je op rijswijksjeugdtheater.nl