Drink een ‘Coppie’ Koffie in Delfgauw, Pijnacker of Nootdorp

Drink een ‘Coppie’ Koffie in Delfgauw, Pijnacker of Nootdorp

Op 14, 15 en 16 juni kunnen inwoners in gesprek met de wijkagent, jongerenwerker, handhaver en wijkmanager. Op deze dagen staan zij met hun koffiekar op verschillende locaties om in gesprek te komen met bewoners.

‘Coppie’ Koffie
Het ‘coppie’ koffie is een initiatief van de politie dat door het hele land inmiddels bekend is. Met een koffiekar gaan agenten (veelal de wijkagenten) in de gemeente staan om zo op laagdrempelige manier in contact te komen met inwoners.

In Pijnacker-Nootdorp gaan de agenten deze maand samen met handhaving, de wijkmanager en een jongerenwerker samen op pad. Zo zijn verschillende instanties tegelijk te bereiken.

Planning
Woensdag 14 juni staat de koffiekar in Nootdorp. Tussen 12.00 en 13.00 uur staat deze bij CulturA&Zo in de Dorpsstraat. Van 13.30 tot 14.30 uur staat deze op het Paradeplein.

Op donderdag 15 juni is de groep te vinden in Delfgauw. Vanaf 13.30 uur beginnen ze in Klein Delfgauw en rijden van daaruit door naar Oud Delfgauw. Van 15.00 tot 16.00 uur staat de koffiekar in het winkelcentrum aan het Gouden Rijderplein. Daarna rijden ze door de wijk Emerald en via de skatebaan naar Oude Leede.

Vrijdag 16 juni is de koffiekar te vinden in Pijnacker. Tussen 12.00 en 13.00 uur staat deze bij winkelcentrum Keijzershof. Van 13.30 tot 14.30 uur is de groep te vinden op het Raadhuisplein.