Eerste kilometers verlopen tijdens Avond4Daagse in Pijnacker

Eerste kilometers verlopen tijdens Avond4Daagse in Pijnacker

Maandag 5 juni is de Avond4Daagse in Pijnacker van start gegaan. Maar liefst vijf avonden lang wordt in Pijnacker de Avond4Daagse gewandeld. Jong en oud lopen tenminste vier avonden 10, 5 of 2,5 kilometers en eindigen vrijdag op de feestelijke en muzikale slotavond. Dan mogen ze hun medaille ophalen.

Eerste avond
Bij het Baken verzamelden maandagavond volwassenen en kinderen, onder andere van verschillende basisscholen uit Pijnacker en Delfgauw. Vanaf 18.00 uur mochten ze van start en werden de eerste kilometers van de vierdaagse gelopen. Langs de route stonden mensen om ze aan te moedigen en onderweg kregen de kinderen gezonde snacks, zoals snoeptomaatjes en stukken komkommers.