Geslaagde ondernemersbarbecue MKB-LV bij Buitenplaats Molenwei

Geslaagde ondernemersbarbecue MKB-LV bij Buitenplaats Molenwei

Op maandag 5 juni organiseerde MKB Leidschendam-Voorburg een barbecue in combinatie met de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De bijeenkomst vond plaats bij buitenplaats Molenwei in Stompwijk. De aanwezigen genoten niet alleen van de culinaire lekkernijen, maar legden ook oude en nieuwe contacten.

Lidmaatschap haalbaar voor alle ondernemers
Het evenement begon met de algemene ledenvergadering, waarbij onder andere de hoogte van de contributie op de agenda stond. Ondernemers in Leidschendam-Voorburg hebben het eigenlijk heel goed, want in vergelijking met de tarieven van ondernemersverenigingen in gemeenten om Leidschendam-Voorburg heen is de contributie heel laag. Een jaarlidmaatschap kost slechts 35 euro.

Het kan anders en beter
De BBQ werd geopend door de voorzitter Benedikte Zijlstra en Burgermeester Martijn Vroom. Hier werd even aandacht gegeven aan de samenwerking tussen gemeente en de ondernemers. “Dit kan anders en beter, of moeten we wennen aan hoe het hier gaat in deze gemeente”, aldus burgemeester Vroom.

Bijeenkomst over Cybercrime
MKB Leidschendam-Voorburg is blij met de grote opkomst en het succes van de barbecue en algemene ledenvergadering. Op 28 juni is de volgende ledenbijeenkomst over cybercrime in bioscoop Kinepolis.