Meld jezelf of collega aan voor Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp 2023

Meld jezelf of collega aan voor Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp 2023

Lokale ondernemers kunnen dit jaar zichzelf of collega’s weer aanmelden voor de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Deze wordt op 13 november uitgereikt aan de lokale ondernemer die zich inzet met speciale aandacht voor duurzaam, innovatief en sociaal ondernemerschap.

Ondernemersprijs
De Ondernemersprijs 2023 is voor die ondernemer die het verschil maakt op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke/sociale toegevoegde waarde en innovatie. De Ondernemersprijs wordt al sinds 1995 uitgereikt. Een professionele jury kiest drie genomineerden, legt bedrijfsbezoeken af en bepaalt uiteindelijk de winnaar. De genomineerde bedrijven ontvangen een digitaal ‘visitekaartje’ waarmee de bedrijven zich op hun website kunnen onderscheiden van hun concurrenten.

Belofteprijs
De Belofteprijs 2023 is bedoeld voor ondernemers die maximaal drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Starters en start ups zijn hier de belangrijkste doelgroepen. Ook hier kijkt een jury naar hoe die ondernemer het verschil maakt op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke/sociale toegevoegde waarde en innovatie. Een prijs dus voor alle (aspirant)starters uit Pijnacker-Nootdorp.

Aanmelden
Alle ondernemers uit het groot-, midden- of kleinbedrijf kunnen meedingen. Ondernemers kunnen zichzelf of een collega-ondernemer nomineren voor de Ondernemersprijs of voor de Belofteprijs. Meer informatie vinden over de prijs en aanmelden hiervoor kan via pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs of mail naar ondernemersprijs@pijnacker-nootdorp.nl. Elke deelnemer ontvangt na aanmelding een vragenformulier. Deze moet uiterlijk 1 oktober zijn ingeleverd.