Jeugdland Pijnacker binnen enkele uren uitverkocht

Jeugdland Pijnacker binnen enkele uren uitverkocht

Het ging nog nooit zo snel. De verkoop voor de kaarten van Jeugdland. Het evenement, een begrip in Pijnacker, wordt gehouden van 14 t/m 18 augustus. Alle 1.300 beschikbare kaarten waren dit jaar binnen 6 uur uitverkocht. De opzet van Jeugdland is om de kinderen op een speelse manier te laten wennen aan het schoolritme, door ze sportief, sociaal en creatief bezig te houden.

Dagen ruilen op Facebook
Op de Facebookpagina van Jeugdland stromen de berichten binnen van mensen die naast het net visten voor kaarten, maar die hun kind nog graag willen opgeven voor Jeugdland. De organisatie zelf geeft aan dat mensen die een weekkaart gekocht hebben maar niet alle dagen kunnen gaan dit kunnen aangeven zodat kaarten geruild kunnen worden.  Meer dan 100 reacties staan er momenteel op de pagina, waarbij de vraag naar kaarten zo groot is dat door de bomen het bos niet meer te zien is.

Meedoen als vrijwilliger
De activiteiten van Jeugdland spelen zich af op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen meewerken aan het evenement. Vrijwilligers zijn nodig voor veel activiteiten. Je kunt helpen bij de huttenbouw, in een kleutergroep, in de textielhal waar kinderen hun nieuwe knuffel in elkaar zetten, bij het knutselen, techniek en sport en spel. Bij interesse kun je via deze link je gegevens achterlaten.