Man van balkon gevallen aan Jozef Israëlslaan

Man van balkon gevallen aan Jozef Israëlslaan

Woensdagavond is een man van een balkon gevallen aan de Jozef Israëlslaan in Rijswijk.

Hulpdiensten massaal aanwezig
Direct na de melding werden meerdere politie-eenheden, twee ambulances, een Officier van Dienst Geneeskunde (OvD-G) en het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam ter plaatse gestuurd. Volgens ooggetuigen zou het slachtoffer aan de achterkant van de woning van het balkon zijn gevallen.

Met spoed naar ziekenhuis
Met behulp van een vacuümmatras werd het slachtoffer gestabiliseerd en op een brancard naar de ambulance vervoerd. In de ambulance werd het slachtoffer verder verzorgd alvorens met spoed naar het ziekenhuis te worden overgebracht. Uiteindelijk werd het MMT uit Rotterdam geannuleerd, omdat hun hulp niet langer nodig was.

Getuige in shock
Naast de hulp aan het slachtoffer, was er ook aandacht voor een getuige die zich onwel voelde door de schrik van het incident. De tweede ambulance verleende ter plaatse de benodigde medische zorg aan deze persoon.