Sir Winston Fun & Games en Pathé nu ook in Ypenburg

Sir Winston Fun & Games en Pathé nu ook in Ypenburg

Door: Joey Koeijvoets –

Goed nieuws voor alle enthousiaste gamers en liefhebbers van arcadespellen. Sir Winston Fun & Games, de keten die zijn oorsprong kent in Rijswijk, is nu ook gevestigd in het nieuwe pand van de Pathé bioscoop in Ypenburg. Naast het spelen van verschillende games voor jong en oud kun je ook de nieuwe manier van een bioscoopbezoek ervaren met een on-demand filmbeleving.

Bioscoop om de hoek
Rijswijkers moesten tot voor kort voor een bioscoopbezoek naar Delft of Den Haag Centrum, maar daar is nu verandering in gekomen. Net naast Rijswijk in Nootdorp is de nieuwe on-demand biscoop van Pathé geopend. Deze nieuwe bioscoop aan de Guldenlaan in de Haagse wijk Ypenburg, staat op het punt een revolutionaire verandering te ondergaan. Dankzij The(Any)Thing, wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving, zal Pathé de derde bioscoop in Nederland zijn die unieke on-demand bioscoopzalen introduceert. Deze zalen zijn volledig afgestemd op de behoeften van de moderne bioscoopbezoeker.

Zelf bepalen wanneer je kijkt
In plaats van gebonden te zijn aan vaste filmprogramma’s en vertoningstijden, krijgen bezoekers nu de vrijheid om zelf te kiezen welke film ze willen zien, wanneer ze deze willen bekijken en met hoeveel personen. Dit innovatieve concept biedt een ongekende flexibiliteit en maakt van een bioscoopbezoek een persoonlijke en op maat gemaakte belevenis.

Groot aanbod aan films
Wat dit concept nog specialer maakt, is dat het voor het eerst ter wereld wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop. Met meerdere zalen en een breed aanbod aan films en genres, biedt deze nieuwe Pathé-bioscoop aan de rand van onze gemeente een ongekende keuze aan filmervaringen voor een breed publiek.

Meegaan met de tijd
“Wij zorgen ervoor dat we met de introductie van deze unieke bioscoopzalen een belangrijke stap zetten in de evolutie van de bioscoopindustrie. Het laat zien dat de behoeften van de moderne bioscoopbezoeker bij ons centraal staan en dat innovatieve concepten zoals on-demand filmbeleving de toekomst zijn.” aldus een woordvoerder van Pathé