[VIDEO] Wethouder Bentvelzen verrast geslaagde scholiere Tess

[VIDEO] Wethouder Bentvelzen verrast geslaagde scholiere Tess

Door: Sebastiaan Barel –

Woensdag 14 juni was een spannende dag voor veel Rijswijkse scholieren. Zij hoorden namelijk of zij wel of niet waren geslaagd, of misschien nog een herkansing moeten maken. Wethouder Larissa Bentvelzen verraste een van de geslaagde scholieren.

Spanning
Gedurende de dag moesten scholieren geduldzaam wachten op het – hopelijk – verlossende telefoontje. Pas dan is het duidelijk: zijn ze geslaagd, moeten ze herkansen, of zijn ze gezakt?

Verrassing
Wethouder Larissa Bentvelzen ging op bezoek bij een willekeurige scholiere, Tess Burgers. Voor haar was het niet helemaal een verrassing, omdat ze er goed voor stond: “Toch blijft het wel spannend”, bekent ze. Tess deed de VMBO-B groenopleiding aan het Yuverta en gaat nu bij de zelfde scholengroep een vervolgopleiding doen.

Van de wethouder kreeg ze naast de felicitaties een bosje bloemen uitgereikt. Uiteraard is deze symbolisch ook bedoeld voor alle geslaagden in de gemeente.

Gefeliciteerd, succes en sterkte
Ook namens de redactie van Rijswijk.tv willen we alle geslaagden feliciteren. Degenen die moeten herkansen, wensen we veel succes, en we wensen sterkte aan degenen die niet slaagden.