Chefkoks maken hapjes in de Parade ‘Kom zaterdag letterlijk sfeer proeven’

Chefkoks maken hapjes in de Parade ‘Kom zaterdag letterlijk sfeer proeven’

Door: Joey Koeijvoets –

Als de zon schijnt dan genieten we altijd net iets meer. Dit weekend wordt het net als de afgelopen dagen een graad of 27. Een tip voor een leuke zaterdag… Ga naar de Winkelcentrum de Parade. Daar kan je van 12:00 tot 17:00 genieten van, zoals ze zelf zeggen, een smakelijke middag vol plezier.

Proeverij met hapjes van getalenteerde koks
Tijdens dit evenement is er voor ieder wat wils. Naast het genieten van een pop-up modeshow, entertainment en schminken, krijg je ook de kans om kennis te maken met de diverse borrels & bites die Parade Nootdorp en omgeving te bieden hebben. Het is dé gelegenheid om te proeven van al het lekkers wat het dorp te bieden heeft, klaargemaakt door getalenteerde lokale chefs. Laat je smaakpapillen verwennen met heerlijke gerechten en drankjes. Natuurlijk kan gezellig muzikaal entertainment ook niet ontbreken om de sfeer compleet te maken.

Bewegen staat centraal
Daarnaast staat de dans- en sportparade centraal tijdens het evenement. Alle bezoekers worden uitgedaagd om mee te bewegen op de muziek. Er is een speciale silent disco area waar je met een koptelefoon op je favoriete beats kunt dansen. Voor de jongere bezoekers is er een tiktok-workshop en worden er optredens verzorgd door lokale dansscholen. Bovendien worden diverse lokale sportverenigingen benaderd om inspirerende workshops te geven in Parade Nootdorp. Er zal genoeg entertainment aanwezig zijn om iedereen in een sportieve stemming te krijgen.