[FOTO] Wijkfeest bewonersvereniging Klapwijk traditioneel gevierd

[FOTO] Wijkfeest bewonersvereniging Klapwijk traditioneel gevierd

Door: Joey Koeijvoets –

De bewonersvereniging Klapwijk heeft ook dit jaar weer groots uitgepakt tijdens het Klapwijkfeest. Om 12:30 opende niemand minder dan burgemeester Björn Lugthart het feest waarna een magische openingsshow plaatsvond.

Wijkpark vol met bezoekers
Het feest dat ook dit jaar weer gevierd werd in het wijkpark aan de Anne Franklaan had voor jong en oud leuke activiteiten. Zo konden kinderen zich laten schminken en was er een Freaky Fun Game. Ook konden bezoekers weer over de traditionele rommelmarkt struinen.

Freaky Fun Game
De kinderen zaten al snel klaar voor de Freaky Fun Game. Alex betoverde de kids met humor en gekke goocheltrucs. Ze konden geen genoeg krijgen van zijn Rad van Avontuur, dat voor extra opwinding en plezier zorgde.

Live muziek is traditie
Traditiegetrouw werd het KlapWijkfeest afgesloten met livemuziek, waardoor de sfeer nog eens extra verhoogd werd. De bewoners van Klapwijk kunnen dan ook met veel plezier terugkijken op dit geweldige feest, dat diende als de perfecte start van het zomerseizoen 2022.

Vrijwilligers doen veel voor event
Het evenement is gratis toegankelijk. Dit is mogelijk door de inzet van veel vrijwilligers, de steun van sponsoren, de medewerking van de Gemeente en de bijdragen van leden en donateurs.