Oliveo G-Team bestaat 25 jaar en krijgt cadeau van wethouder

Oliveo G-Team bestaat 25 jaar en krijgt cadeau van wethouder

Door: Joey Koeijvoets –

Het G-Team van Oliveo bestaat 25 jaar. Wethouder sport, Peter Hennevanger, ging vrijdagavond langs bij het team met de felicitaties vanuit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Onze verslaggever was er bij om de feestelijkheden vast te leggen.

Cadeautje voor het team
Hennevanger hield een korte toespraak en vertelde daarin dat hij zelf stiekem ook wel een beetje een supporter is van Oliveo. “Ik wilde eerst een tennisracket of een hockeystick meenemen, maar het is toch een wedstrijdbal geworden.”

Voetballen en BBQ’en
G-Team lid Willem nam de bal in ontvangst. Hij is vanaf het allereerste begin bij het team en voetbalt nog steeds met veel plezier bij Oliveo. Peter deed na de speech de aftrap van het potje voetbal dat na de speech gespeeld ging worden. Enna het voetballen was er een barbecue om het 25 jarig bestaan te vieren.