Tiny Wood Crafts: Creatieve Houten Ambachten Uit Pijnacker

Tiny Wood Crafts: Creatieve Houten Ambachten Uit Pijnacker

Zaterdag staat Winkelcentrum Achtershof in het teken van het Crea Weekend. In de passage staan verschillende kraampjes met leuke creatieve ideeën voor bijvoorbeeld vaderdag.

Bij één van de kraampjes kwamen we Steven en Lisette tegen van Tiny Wood Crafts. Zij wisten een bijzondere passie om te zetten in een bloeiend bedrijf. Wat begon als een uit de hand gelopen hobby, is uitgegroeid tot een geliefde onderneming waar ze met veel plezier aan werken. Als echtpaar combineren ze hun vaardigheden om unieke en creatieve houten ambachten te maken die mensen kunnen kopen.

Houten cadeauartikelen
Steven is gepassioneerd over werken met hout en zijn handen. Hij geniet van het creëren van prachtige stukken met vakmanschap en aandacht voor detail. Lisette, aan de andere kant, heeft een creatieve inslag en brengt haar artistieke touch in de ambachten. Samen vormen ze een geweldig team dat een breed scala aan houten cadeauartikelen maakt.

Wat begon als het maken van cadeaus voor vrienden en familie, is al snel uitgegroeid tot een grotere vraag naar hun ambachten. Het huis van Steven en Lisette begon al snel vol te raken met hun prachtige creaties, waardoor ze de stap zetten om hun hobby naar een professioneel niveau te tillen.

Loyale klantenkring
Met behulp van sociale media, zoals Facebook en Instagram, hebben ze een loyale klantenkring opgebouwd. Ze hebben persoonlijk contact met hun klanten, waardoor ze de mogelijkheid hebben om aan specifieke verzoeken te voldoen en op maat gemaakte stukken te creëren. Of het nu gaat om houten kerstballen, geboortegeschenken of trouwdecoraties, Steven en Lisette leveren prachtige ambachtelijke items die een persoonlijk tintje aan elke gelegenheid geven.

Bestelling op Maat
Als je op zoek bent naar unieke en met liefde gemaakte houten ambachten, is Tiny Wood Crafts uit Pijnacker de plek om naartoe te gaan. Bezoek hun Facebook- en Instagram-pagina’s om hun prachtige collectie te ontdekken en contact met hen op te nemen voor een bestelling op maat.